Kdo smo?

I.

strokovnovst

II.

privrženost

III.

odgovornost

IV.

prijaznost

V.

ažurnost

Medur

Družba Medur

je bila ustanovljena leta 1992 (ustanovil jo je prim. Marko Stanonik, dr. med.) ter kot urološka ambulanta deluje vse od leta 1995. Urološka ambulanta Medur se danes ponaša z neštetimi zadovoljnimi pacienti širom Slovenije in tudi od drugod.
V zadnjih letih je naši izpostavi v Ljubljani in Izoli obiskalo več kot 7.000 pacientov letno.

Gregor Hlebič, dr.med., specialist urologije

Diplomiral je na MF UNI-LJ leta 2001, specializacijo iz urologije pa je zaključil leta 2008. Dodatno izobraževanje iz laparoskopske urološke kirurgije je opravil v več uroloških centrih po evropi, med drugim v Erasme University Hospital v Bruslju in Universitätsklinikum Leipzig. Do leta 2016 je bil zaposlen v UKC MB, kjer je bil ustanovitelj in nosilec urološke laparoskopske dejavnosti, od l. 2010 pa tudi namestnik predstojnika oddelka za urologijo. Je član Združenja urologov Slovenije (ZUS), evropskega urološkega združenja (European Association of Urology) in evropskega združenja za seksualno medicino (European Society for Sexual Medicine). V okviru slednjega so v Sloveniji ustanovili slovensko združenje za seksualno medicino (Society for Sexual Medicine of Slovenia), v katerem sodeluje kot ustanovni član.

Tomaž Gantar, dr.med., specialist urologije

Zoran Kolar, dr.med., specialist urologije

Zoran Kolar spec. urolog je bil rojen 9. 10. 1955 v vojvodinskem Somborju v tedanji SFRJ. Diplomiral je na Medicinski fakulteti v Novem Sadu, kjer je pozneje v sklopu Kliničnega centra Vojvodine opravljal tudi specializacijo, ki jo je nato končal v Berlinu, na znameniti kliniki Vivantes Klinikum am Urban ali preprosto Krankenhaus am Urban, kjer je vse do leta 1996 delal kot mladi zdravnik specialist. Nato ga je življenje zaneslo na Madžarsko, kjer je ustanovil privatno kliniko in jo vodil do leta 1999, ko se je zaposlil v Diagnostičnem centru Bled, kjer je vse do leta 2009 vodil urološko dejavnost prve zasebne zdravstvene ustanove na Slovenskem. Leta 2005 je postal izvajalec dejavnosti v urološki ambulanti Medur.